5000 Evler Semt Polikliniği Hakkında Önemli Duyuru
24 Mart 2023

5000 Evler Semt Polikliniği Hakkında Önemli Duyuru

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı 5000 Evler Semt Polikliniği içinde bir Aile Hekimliği polikliniği ve bir Acil Ünitesi bulunmakta olup, acil ünitesi 09.00-01.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Birimde günlük olarak çalışan bir doktor, bir hemşire, bir tıbbi sekreter ve bir güvenlik personeli bulunmaktadır.

Çalışan personel sayısı ve çalışma saatleri bölge halkının ihtiyaçları ve başvuru sıklığı göz önünde bulundurularak belirlenmiş olup, çalışma saatleri dışında başvuruda bulunan hastaların ilimizde yer alan diğer sağlık kuruluşlarına başvurmaları konusunda bilgilendirme ve yönlendirme yapılması amacıyla 7 gün ve 24 saat güvenlik personeli çalışmaktadır.

İlimiz ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılan KEAH 5000 Evler 76 Yataklı Ek Hastane Binası çok yakında hizmete girecek olup, içerisinde 24 saat kesintisiz çalışacak olan 2.basamak bir acil servis bulunacaktır. Ayrıca yataklı servislerle birlikte pek çok branşta poliklinik hizmeti de sunulacaktır.

Tüm halkımıza önemle duyurulur.