Hastanemizin doktor kadrosu güçlendi. Yenileme ve ilave yatırım çalışmaları yapıldı
07 Kasım 2019

HASTANEMIZIN DOKTOR KADROSU GÜÇLENDİ... YENİLEME VE İLAVE YATIRIM ÇALIŞMALARI YAPILDI...

Karabük Üniversitesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanemizde hastalarımıza daha nitelikli hizmet verme adına yeni adımlar atıyoruz.

Yürüme güçlüğü çeken hastalarımız için mevcut tekerlekli sandalye parkımıza 75 adet yeni tekerlekli sandalye daha ilave ettik.

Hastalarımızın yanında refakatçi olarak bulunan yakınlarının daha rahat hizmet alabilmeleri için (açılınca yatak olan) refakatçi koltuklarımızdan 133 tanesi yenilendi. Bu sayı yıl sonuna kadar 200 ü geçecek.

İlimizdeki acil poliklinik ihtiyacını büyük oranda karşılayan acil polikliniklerimizde hizmet veren hekim kadromuza 25 yeni hekim arkadaşımızın katılmasıyla ekibimiz daha da güçlendi ve acil polikliniğimizde hasta bekleme sürelerimiz neredeyse sıfırlandı.

Bu hizmetlerin halkımızla buluşmasında bize öncülük eden il sağlık müdürümüz Sayın Dr.Ahmet Sarı'ya, destekleri ile daima yanımızda olan Sayın Valimiz Fuat Gürel ile milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal ve Sayın Niyazi Güneş'e teşekkürlerimizi sunarız.
.

71120192.jpg