Çalışma, ziyaret saati ve kuralları için tıklayınız.
05 Mayıs 2022

POLİKLİNİK ÇALIŞMA SAATLERİ

09:00 - 12:00  - 13:00 16:00

DEĞERLİ ZİYARETÇİ VE REFAKATÇİLERİMİZ;

Hastalarımızın hastanede kaldığı süre içerisinde; yakınlarından destek alması ve sevdikleri ile görüşmesinin iyileşme sürecine olumlu etkide bulunacağının bilincindeyiz.  Hastanızın sağlığı ve kendi sağlığınız için aşağıda belirtilen konulara özen göstermenizi rica ederiz.

ZİYARET KURALLARI

Hastanemizde ziyaret saatleri; hafta içi ve hafta sonu 12:30-13:30, akşam 18:30-19:30 saatleri arasındadır.

Ziyaret konusundaki olağan dışı durumlarda (acil yatan hasta), lütfen supervizör hemşire ile iletişime geçiniz.

10 yaşından küçük çocukların vücut direnci düşüktür. Çocuğunuzun sağlığını korumak adına ziyarete getirmeyiniz.

Hastanemizde hastalarımıza özel diyet programı uygulanmaktayız. Odalara dışarıdan yiyecek ve/veya içecek sokmayınız.

Enfeksiyon riski sebebiyle odalara canlı çiçek kabul etmemekteyiz.

Ziyaretiniz esnasında hijyen açısından hasta yataklarına oturmayınız.

Ziyaretiniz esnasında el hijyeni, sizin ve hastanız için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle hasta odalarında bulunan el dezenfektanlarını ziyaret öncesi ve sonrası kullanmaya özen gösteriniz.

Ziyaret süresini her ziyaretiniz için 10 dakika ile sınırlandırınız.

Hastanede bulunduğunuz süre boyunca diğer hastalarımızın da konforu için rahatsızlık verecek hareketlerden kaçınınız. Cep telefonu kullanımı konusundaki uyarıları dikkate alınız.

Hastanızın ziyaret ve/veya refakatçi kabulü doktor tarafından yasaklanmışsa, onun sağlığı için bu kurala uyunuz.

REFAKAT KURALLARI

Hastanızın ve diğer hastaların sağlığı için; odalarda sadece 1 refakatçinin konaklamasına izin verilmektedir.

Akşam saat 20:00 itibari ile odada sadece hasta refakatçisi bulunmalıdır.

Hasta Viziti saat 08:00’de başlayacak olup, refakatçi vizitte ve tıbbi bakım sırasında hastaların yanında bulunmamalıdır(Bilinçsiz hastalar hariç).

Hastalarımıza özel diyet programı uygulamaktayız. Refakatiniz süresince sizin için ayrı refakatçi menümüz bulunmaktadır. Odanıza; dışarıdan yiyecek ve/veya içecek sokmayınız.

Hastanemizde hasta bakımı sadece tıbbi personelimiz tarafından sağlanmaktadır, hastaya herhangi bir müdahale yapmayınız.

Hastanemizin yoğun bakım bölümlerinde refakatçi uygulaması yoktur.

Aşağıdaki hususlara ayrıca özen göstermenizi önemle rica ederiz;

Hastanız ve diğer hastaların huzuru için odalar ve servis koridorlarında yüksek sesle konuşmayınız, gürültü yapmayınız. Cep telefonu kullanımı konusundaki uyarıları dikkate alınız.

Odalarda bulunan televizyonları başkalarını rahatsız etmeyecek şekilde kullanınız.

Refakatçi değişimlerinizde kat hemşiresini bilgilendiriliniz.

SAATLER

KAHVALTI:06:00-07:00                          ÖĞLE YEMEĞİ:12:00-13:00                       AKŞAM YEMEĞİ:17:00-18:00

ODA DÜZENİ

Hasta odaları düzenli olmalıdır.

Kahvaltı saat 06:00-07:00 arasında olup, 07:00’den sonra kahvaltı tepsisi görevli personel tarafından toplanacaktır.

Hasta dolaplarında yiyecek bulunmamalıdır.

İhtiyaç dışında lamba, klima, ve TV kapalı tutulmalıdır.

Hasta odalarında varsa tıbbi cihazlara dokunmamalıdır.

Hastalar servis hemşiresinin haberi olmadan asla dışarı çıkmamalıdır.

AYRICA;

Kâğıt atıklar, servislerdeki kâğıt atık kutusuna, galoş, gıda maddeleri, içecek kutuları ve hasta ile ilgisi olmayan ürünler odanızdaki mavi renkli evsel atık kutusuna, kan ve vücut sıvıları ile bulaşmış malzemeler, pansuman malzemeleri odanızdaki kırmızı renkli  tıbbi atık kutusuna atılmalıdır.

Hasta, servis hemşiresinin bilgisi olmadan servisten ayrılmamalıdır.

Para ve ziynet eşyalarını yanında bulundurmamalıdır. Kayıp durumunda kurumumuz sorumlu değildir.

Pencereden dışarı herhangi bir şey atmayınız

Tuvaleti temiz kullanınız

Etajerlerde yiyecek maddesi bulundurmayınız

Ziyaret saatine mutlaka uyunuz ve ziyaretçilerinizin uymasını sağlayınız

Ziyaret saatleri dışında gereksiz ve ısrarlı ziyaret talebinde bulunmayınız

Ziyaret saatleri sonunda görevlilerin uyarılarını beklemeden hastane terk edilmelidir.

Odanızın telefon numarası telefonun üzerinde yazılıdır. Yakınlarınıza bildirmeniz halinde doğrudan bağlanabilirsiniz.

Hastane yönetmelik ve hükümlerine uymayan, binaya, cihazlara eşyalara kasti zarar veren, yapılan uyarıları dikkate almayan, diğer hastaların şikayet ve rahatsızlığına sebep olan hastalar (hayati zorunluluk hariç)ve hasta yakınları uzman doktor ve baştabip onayı ile hastaneden çıkarılabilirler

HASTALARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN TÜM HASTANE BİNASI İÇERİSİNDA SİGARA İÇİLMESİNE KESİNLİKLE İZİN VERİLMEZ.

AMACIMIZ SİZE DAHA İYİ HİZMET SUNMAKTIR.

HASTANE KURALLARINA UYDUĞUNUZ, PERSONELLERİMİZLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER   ŞİFALAR DİLERİZ