Poliklinik hizmetlerimiz hakkında önemli duyuru
29 Ekim 2020

Poliklinik hizmetlerimiz hakkında önemli duyuru

01.06.2020 tarihinden itibaren polikliniklerde randevulu hastalar (MHRS) dışında hasta kabul edilmeyecektir.

COVİD-19 Pandemisinin tam olarak sonlanmaması nedeni ile virüse özgün etkili tedavi ve/veya aşı bulunana kadar risk devam etmektedir.

Bu süreçte Sağlık Bakanlığı tarafından sosyal mesafenin kontrol edilmesi ve hasta - çalışan güvenliğinin sağlanabilmesi amacıyla   poliklinik hizmetlerinin randevulu olarak yürütülmesi randevusuz hasta bakılmaması tavsiye edilmektedir.

Hasta güvenliğinin üst seviyede sağlanabilmesi için hastanemizden poliklinik hizmeti almak isteyen hastalarımızın internet yada telefonla (MHRS ; 182) randevu alması ve randevu saatlerinde hastanemizde olması gerekmektedir.

Halkımıza duyurulur.

Randevu nasıl alınır ?